صفحه اصلی ویزای کانادا اقامت دائم کانادا برای هنرمندان و ورزشکاران

اقامت دائم کانادا برای هنرمندان و ورزشکاران

admin
۱۳۹۷/۰۳/۲۲
اقامت دائم کانادا برای هنرمندان و ورزشکاران

هنرمندان و دست اندرکاران امور فرهنگی می توانند از طریق روش خوداشتغالی (خویش فرمایی)  به کانادا مهاجرت کنند. 

خود اشتغالی یکی از برنامه های اداره مهاجرت کانادا جهت دریافت اقامت دائم کانادا است که در دو سطح فدرال و استانی ارائه می شود. هنرمندان و دست اندرکاران امور فرهنگی می توانند از طریق روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) فدرال Self-employed به کانادا مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به کانادا که کمتر به آن توجه می شود روش خوداشتغالی Self-employed Persons  است.

این برنامه مخصوص افرادی است که سابقه درخشان و مرتبط با رشته تحصیلی خود در یکی از سه زمینه زی به صورت کلی دارند:

  • ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی (مربیان، داوران مسابقات، مدیران برنامه های ورزشی و …)
  •   هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری و فرهنگی (نویسندگان، موسیقی دانان، فیلم سازان، فیلمنامه نویسان، نقاشان، خوانندگان و …)
  • کشاورزان و دست اندرکاران امور کشاورزی و دامی (دامداران، کشت کاران، زنبورداران، باغ داران، پرورش دهندگان طیور و …) این گروه از برنامه در تاریخ مارج ۲۰۱۸ بسته شد.

افراد واجد شرایط بایستی حداقل دو سال سابقه کار و مدرک تحصیلی یا فنی مرتبط در ۵ سال اخیر قبل از اقدام و ارسال پرونده، در حرفه خود (در 2 گروه هنرمندان و ورزشکاران) با یکی از شرایط زیر داشته داشته باشند. در این برنامه نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری اولیه نمی باشد. اما افراد باید داری سوابق چشم گیر در زمینه هریک از فعالیت های مربوطه باشند.

  • حداقل 2 سال سابقه فعالیت به صورت خود اشتغال – به این معنی که از این راه کسب درامد کرده باشند
  • حداقل 2 سال سابقه هنری-فرهنگی یا ورزشی در سطح برجسته جهانی
  • ترکیبی از دو حالت بالا (از هر حالت حداقل 1 سال)

برای گروه کشاورزی نیز متقاضی بایستی حداقل 2 سال سابقه در مدیریت یک مزرعه داشته باشد. 

سیستم امتیازی این برنامه تا حدودی سهل الوصول میباشد و معمولا افراد برای کسب امتیاز لازم مشکلی ندارند. در این روش کسب امتیاز از زبان اجباری نیست و اگر مجموع امتیازات بدون امتیاز زبان به حد نصاب برسد نیازی به ارائه مدرک زبان نمی باشد. حداکثر امتیازی که میتوان کسب کرد 100 و امتیاز قبولی فقط 35 میباشد.


معیارهای انتخاب

حداکثر امتیاز

جزئیات

تحصیلات

25

 مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا (25 امتیاز) 
دو یا چند رشته تحصیلی در سطح کارشناسی و حداقل 15 سال تحصیلی (22 امتیاز) 
لیسانس (20 امتیاز) / فوق دیپلم (15 امتیاز) 
دیپلم فنی (12 امتیاز) / دیپلم (5 امتیاز) 

 سابقه کاری

35


5سال تجربه مرتبط (35 امتیاز) / 4سال تجریه مرتبط (30 امتیاز)

 3سال تجربه مرتبط (25 امتیاز) / 2 سال تجربه مرتبط (20 امتیاز)


سن

10

 زیر 16 سال (0 امتیاز) / 17سال (2) / 18 سال (4) / 19 سال (6) / 20سال (8) /

 21 تا 49 سال (10 امتیاز)

50 سال (8) / 51 سال (6) / 52 سال (4) / 53 سال (2) / بالای 54 سال (0)

مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه

24

زبان اول حداکثر 4 امتیاز در هر مهارت

زبان دوم حداکثر 2 امتیاز در هر مهارت

انطباق پذیری

6

تحصیلات همسر 3 تا 5 امتیاز

سابقه کار شما یا همسر در کانادا 5 امتیاز

تحصیلات دانشگاهی شما یا همسرتان در کانادا 5 امتیاز

خویشاوندان در کانادا 5 امتیاز 

جمع

100


  •   هزینه دولتی درخواست: ۱۰۵۰دلار برای متقاضی اصلی، همسر ۵۵۰ دلار و  هر فرزند ۱۵۰ دلار کانادا + ۴۹۰ ویزا
  •  هزینه انجام معاینه پزشکی
  •  مدت زمان پروسه: از ۳ الی ۵ سال
  •  هزینه حق المشاوره

 متوسط زمان بررسی پرونده های خود اشتغالی فدرال بر اساس آنچه در سایت اداره مهاجرت اعلام شده است بیش از چند سال است. ولی تجربه یکی دو سال اخیر نشان میدهد که زمان بررسی پرونده ها بسیار سریع است و در بعضی موارد کمتر از یک سال نوبت بررسی پرونده ها فرا میرسد. البته بر اساس نوع و شرایط یک پرونده مهاجرتی مجموع کل زمان بررسی یک پرونده از ابتدا تا زمان تصمیم گیری نهایی میتواند متفاوت باشد ولی بر اساس تجربه اخیر بهترین تخمین حدود 2 سال میباشد.

 اثبات اینکه شما به عنوان یک فرد خود اشتغال کسب درامد کرده باشید یک مساله بسیار مهم در موفقیت شما خواهد بود. درآمدی که از این راه بدست آورده اید بایستی قابل ارائه از طریق مدارک کافی برای حداقل 2 سال در 5 سال گذشته باشد. البته اهمیت این موضوع در صورتی که یک هنرمند یا ورزشکار برجسته در سطح جهانی بوده باشید وجود نخواهد داشت. ولی با توجه به اینکه تعریف برجستگی در سطح جهانی بر اساس تشخیص افسر مهاجرت و کاملا نظری خواهد بود، توصیه میشود در هر صورت درآمد خوداشتغالی شما ارائه شود. لازم به ذکر است درامدهایی که از راههای دیگر کسب کرده باشید و کار فرهنگی، هنری و ورزشی شما فقط به صورت تفریحی  و غیر حرفه ای بوده باشد مورد قبول قرار گرفته نخواهد شد. به عنوان مثال اگر هنرمندی باشید که در دانشگاه مشغول تدریس هستید، سوابق استخدامی شما در نظر گرفته نخواهد شد. افرادی که تحت استخدام موسسه ای (مثلا صدا و سیما) هستند و درامد خود را با سوابق بیمه تامین اجتماعی توسط کارفرما ارائه میکنند واجد شرایط خود اشتغالی نیستند.

برای تشخیص بهتر اینکه آیا خوداشتغال هستید یا خیر میتوانید به سوالات زیر پاسخ دهید:

  •  تا چه حد در فعالیتهای خود مستقل هستید و در ارتباط با کاری که برای کارفرماها و مشتریان خود انجام میدهید تا چه حد تصمیم گیری میکنید؟
  •   آیا برای انجام فعالیتهای خود میتوانید به انتخاب خود افراد دیگری را به کار بگمارید؟
  •  وسایل و تجهیزات مورد نیاز و مورد استفاده شما متعلق به خودتان است؟
  •  آیا برای انجام کار خود هزینه میکنید (مثلا تبلیغات) و ریسک مالی (مثلا جریمه عدم انجام کار) دارید؟
هر چند حداقل سابقه کاری مورد نیاز برای این برنامه فقط 2 سال است، ولی این سوابق هر چه بیشتر باشد بهتر است. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا در آینده در کانادا به عنوان یک فرد خوداشتغال موفق خواهید شد یا خیر به میزان تجربه و مهارتهای شما بستگی دارد. 

برای اثبات دو فاکتور مهم بالا یعنی منابع مالی و سوابق خوداشتغالی، بایستی بتوانید مدارک قابل قبولی ارائه دهید. اثبات منابع مالی کار مشکلی نیست، ارائه حساب بانکی و یا ملکی که به نام شما باشد به همراه گزارش ارزیابی ملک به این منظور میتواند ارائه شود. حتی اگر در زمان ارسال پرونده دارایی شما قابل ارائه نیست بایستی آمادگی این را داشته باشید که در زمان بررسی پرونده دارایی خود را تبدیل به پول نقد کنید. به عنوان مثال اگر دارایی شما به صورت آثار هنری یا طلا و جواهرات یا اتومبیل باشد بایستی آماده باشید که در زمان درخواست به روزرسانی پرونده این دارایی را به صورت موجودی نقدی نشان دهید.

برای اثبات سوابق خوداشتغالی و کسب درامدی که از این طریق کرده اید بایستی بتوانید مدارک کافی تهیه کنید. توجه کنید که این مدارک کاملا بستگی به نوع کار شما دارد. هر چند بدون وجود بعضی از مدارک زیر فعالیتهای خوداشتغالی شما اثبات میشود ولی توصیه ما این است که تا حد امکان مدارک زیر تهیه شود. 

  • قرارداد های کاری در زمینه خوداشتغالی شما. در متن قراردادها به طور مشخص زمان قرارداد، حدود و وظایف شما، تعداد ساعتهای کاری، مسائل مالی و نحوه پرداخت و غیره ذکر شده باشد. قراردادها ترجیحا روی سربرگ کارفرما باشد.
  • نامه از طرف کارفرما یان که تأیید کند شما قرارداد را به طور کامل انجام داده اید یا در حال انجام آن هستید.
  •  کپی چکهای دریافتی، رسید پرداخت، پرینت حساب بانکی برای اثبات دریافت درامد از قراردادها.
  •  عکس بروشور و غیره (حتی الامکان خود شما در بعضی از عکسها حضور داشته باشید).
  • هر گونه اطلاعات در نشریات مختلف و وب سایتها که در مورد شما و کار شما صحبت کرده است.
  • در صورتیکه کار مربیگری یا تدریس انجام داده اید، لطفا لیستی از افراد تحت تعلیم خود تهیه کنید. اگر امکان گرفتن تائیدیه ای از سازمان ذیربط یا حتی خود این افراد داشته باشید این مدرک را نیز تهیه کنید.
  • هر گونه جایزه، تقدیر نامه و مدارک مشابه در ارتباط با زمینه کار خوداشتغالی شما.
  • آلبومی از کارهای شما (این آلبوم میتواند شامل کارهای هنری، ورزشی و  عکسهای خودتان در حین انجام کار باشد).
  • قراردادها، نامه ها و مدارک مربوط به شرکت در گالری ها، نمایشگاهها، کنسرتها یا موارد مرتبط به حرفه شما.
  •  در صورتی که بیمه خود اشتغالی دارید سوابق بیمه خود را تهیه کنید.
  • در صورتیکه مالیات پرداخت کرده اید یا حتی اگر معافیت مالیاتی دارید مدارک مربوطه را تهیه کنید.
  •  نامه از اتحادیه یا صنف مربوط به زمینه شغلی شما (به عنوان مثال صنایع دستی) برای تائید سوابق حرفه ای شما.
  •  هر نوع مدرک دیگری که نشان دهنده فعالیتهای خوداشتغالی شما باشد و در لیست بالا اشاره نشده باشد.
  • گزارش عملکرد سود و زیان برای 5 سال گذشته – این گزارش برای 5 سال مالی گذشته توسط یک حسابدار رسمی تهیه شود. برای تهیه این گزارشات دسترسی به حساب بانکی و مدارک مالی شما لازم است.
توجه کنید که لیست بالا یک لیست لازم و کافی نیست. وجود یا عدم وجود هر یک از این مدارک و یا مدارکی مرتبط که در لیست بالا نیامده است کاملا بستگی به نوع و روش فعالیت و حرفه هنری یا ورزشی شما دارد. 


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت پارت سیوان میباشد.