صفحه اصلی خدمات ما ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

admin
۱۳۹۷/۰۲/۳۰
ویزای استرالیا

ویزای استرالیا به عنوان یکی از معتبرترین ویزاها در جهان معرفی شده است. ویزای توریستی استرالیا برای کسانی است که مایلند برای بازدید این کشور، قرار ملاقات کاری و یا بازدید اقوام و دوستان به این کشور سفر کنند.

استرالیا، بی تردید زیباترین قاره جهان است. اخذ ویزای توریستی استرالیا برای سفر به سرزمینی پهناور با بیشترین تنوع زیستی و گیاهی، با عجایب طبیعی خارق العاده و بی نظیر، بهترین گزینه برای متفاوت سپری کردن تعطیلات است. مسافرت به استرالیا، تجربه ای زیبا و خاطره انگیز است که در هیچ جای دیگر، قابل دستیابی نیست. این کشور به عنوان ششمین کشور پهناور دنیا و به عنوان اصلی ترین کشور در قاره اقیانوسیه به شمار می رود. علت آن هم این است که این کشور از تمامی جهات با اقیانوس های بزرگ جهان محاصره شده است.  استرالیا از آب و هوای معتدل و همینطور جاذبه های طبیعی گردشگری زیادی برخوردار هست.

ویزای استرالیا به عنوان یکی از معتبرترین ویزاها در جهان معرفی شده است. ویزای توریستی استرالیا برای کسانی است که مایلند برای بازدید این کشور، قرار ملاقات کاری و یا بازدید اقوام و دوستان به این کشور سفر کنند. دارندگان این ویزا، مجاز به کار و شرکت در دوره های آموزشی بیشتر از ۳ ماه نیستند. همچنین، امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا

در صورتی که می خواهید ویزای استرالیا را دریافت کنید، علاوه بر فرم تقاضای ویزای استرالیا باید مدارک زیر را هم به سفارت استرالیا تحویل دهید. همچنین مدارک فارسی باید تماما به انگلیسی ترجمه رسمی شوند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده شما موجود باشد. اصل مدارک شما پس از صدور ویزا، به شما بازگردانده می شود.

  • پرکردن فرم برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد.
  • فرم شماره 1419 یا فرم شماره 1418 یا فرم شماره 1415 را پر کنید. با مشاور خود برای اطلاع از تکمیل فرم صحیح مشورت نمایید.
  •   پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • اگر بچه زیر18 سال همراه دارید که یکی از والدین یا هر دوی والدین همراه او نیستند فرم های 1229 پر شوند و اظهارنامه قانونی که بچه تحت تکلف شماست یا رضایت نامه دارد.
  • اگر فرزند شما در استرالیا تحت تکلف کسی است، شخص مورد نظر فرم 1257 را پرکند.
  • یک قطعه عکس 3.5در4.5 از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد. همچنین نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها هزینه سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل:

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه اشتغال به تحصیل در دانشگاه یا مدرسه
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • اگر توریستی به استرالیا سفر می کنید، برنامه ی سفر خود را دقیق عنوان کنید. (شاخه توریستی).
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی)
  • مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
  • نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
  • از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه
  •  در آخر هم باید مبلغی را جهت صدور ویزا پرداخت کنید، که لازم به ذکر این این مبلغ در صورت رد درخواست شما قابل باز پس گرفتن نمی باشد.

امکان پرداخت هزینه ویزای استرالیا به صورت اینترنتی امکان پذیر است.

موارد مهم جهت اخد ویزای استرالیا

  • حداقل ۶ ماه باید از اعتبار گذرنامه شما جهت سفر به استرالیا گذشته باشد.
  •  اگر دارای دعوت نامه از بستگانتان در استرالیا هستید، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان شما در استرالیا باید به مدارک شما ضمیمه بشود.
  •  مدت زمانی که برای تکمیل پرونده شما طول می کشد ۳ الی ۵ هفته است.
  •  معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.
  •  مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

انواع ویزاهای استرالیا

برای گرفتن ویزای استرالیا شما باید یکی از موارد زیر را در رزومه درخواستیان داشته باشید. پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات بیشتر به وب سایت مرتبط با سفارت استرالیا مراجعه کنید، تا اطلاعات کاملتری کسب کنید.

1.ویزای مهاجرت همسر

مناسب برای افرادی است که با شخصی که تابعیت استرالیایی یا که مقیم آنجا است ازدواج کرده متقاضی در صورتی که دو سال با همسرش زندگی کند می تواند اقامت دائم استرالیا را دریافت کند.

2.ویزای مهاجرت والدین

ویزای والدین برای آن دسته از افراد در گرفته شده است که  نیمی از فرزندانشان در استرالیا اقامت دائم یا شهروندی دارند. به طور مثال پدر و مادرهایی که دارای ۴ فرزند هستند باید حداقل ۲ فرزند آنها مقیم کشور استرالیا باشند و اگر ۵ فرزند دارند حداقل باید ۳ فرزند آنها دارای اقامت دائم استرالیا داشته باشند.

3.ویزای آخرین فرد بازمانده

این ویزا برای افرادی است که تمامی اقوام درجه یک آنها مقیم کشور استرالیا هستند و هیچ فردی را در ایران ندارند.

4.ویزای دانشجویی

این ویزای برای تمامی افراد جهت تحصیل در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و یا دکتری مجاز است. اما لازمه آن داشتن مدرک زبان IELTS  با نمره بالاتر از ۶٫۵ است. و همینطور ارائه مدرکی مبنی بر توانایی ساپورت مالی به مدت ۱۸ ماه در کشور استرالیا است که این مبلغ حدودا نزدیک به ۹۰ میلیون تومان می شود.

5.مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری

ویزای تجارت مخصوص کسانی است که میخواهند در کشور استرالیا سرمایه گذاری نمایند، که معمولا ۴ سال است و ۲ سال هم تمدید می شود. اگر فرد بتواند پس از گذشت دو سال تجارت موفقیت آمیزی را ارائه دهد به او اقامت دائم توسط کشور استرالیا داده میشود.

۶ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی

این نوع ویزا برای افرادی است که سفر کوتاه مدت به کشور استرالیا را دارند و قرار نیست مدت زمان طولانی در این کشور اقامت کنند.

۷ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (برای این مورد شما باید مواردی که در زیر بیان می کنیم را مد نظر داشته باشید)

چند نکته مهم برای دریافت ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص  در استرالیا:

  •  بهتر است بدانید برای گرفتن اقامت دائم ویزای استرالیا سن شما باید کمتر از ۴۴ سال باشد.
  •  سابقه کاری یکی دیگر از این نکات مهم گرفتن ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص در استرالیا است. شما باید سابقه کاری در یک محل کاری معتبر را داشته باشید و در گواهی شما باید جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف شما در گواهی سوابق کاری شکا ذکر شود. طول مدت زمان سابقه کاری شما به نسبت رشته تحصیلتان متفاوت است. برای بعضی از رشته ها تحصیلی که مثل فوق دیپلم های فنی حداقل ۵ سال سابقه کار و برای اکثر رشته ها دانشگاهی ۳ سال سابقه کار نیاز است.
  •   شما باید دارای یک مدرک تحصیلی معتبر باشید. منظور از معتبر این است که مدارک لیسانس به بالا باید مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد. اینکه شما به طور تجربی حرفه ای را بلد باشید برای سفر به کشور استرالیا کافی نیست.
  •  خوب است بدانید برای سفر به استرالیا زبان رسمی این کشور انگلیسی است، به همین دلیل یکی از شرایط صدور ویزای استرالیا باید نمره امتحان شما در آیلتس (IELTS) 6 یا ۷ شده باشد تا پرونده صدور ویزای شما توسط سفارت باز شود. پس بهتر است تلاش خود را در این زمینه کنید تا نمره مناسبی اخذ کنید.


 



نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت پارت سیوان میباشد.