صفحه اصلی بخش روی اسلایدر ویزای تضمینی ایتالیا

ویزای تضمینی ایتالیا

admin
۱۳۹۶/۰۳/۲۷
ویزای تضمینی ایتالیا

اخذ ویزای تضمینی ایتالیا با ضمانت برگشت  وجه برای خانواده

ویزای توریستی ایتالیا مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید، این نوع ویزای ایتالیا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزا بستگی به تصمیم سفارت ایتالیا و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای ایتالیا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای ایتالیا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.

همکاران ما در بخش ویزا کلیه خدمات مربوط به اخذ وقت سفارت، و تهیه رزرو هتل، بلیت و بیمه مسافرتی و نیز تکمیل فرم ها را ارائه می دهند. توجه داشته باشید در صورتی که مدارک شما کامل باشد و  همکاران ما در بخش ویزا موفق به اخذ ویزا نشوند، کل هزینه پرداختی (به غیر از هزینه پرداختی به سفارت) مسترد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت

  • کپی با کیفیت از صفحه ی اول پاسپورت متقاضی
  • شماره تماس در دسترس متقاضی
  • تاریخ دعوتنامه (در صورت موجود بودن)مدارک مورد نیاز

 مدارک مورد نیاز برای ویزا

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه (کپی از پنج صفحه ی اول پاسپورت و صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • فرم تکمیل شده ی ویزای شینگن
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 * 3 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)
  • پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن)
  • وجه نقد یورو  ( جهت ارائه به سفارت)
  •  هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور ایتالیا به همراه اصل و کپی آن

نکته: متقاضیان وقت سفارت و ویزای ایتالیا با توجه به شرایط شغلی و یا تحصیلی خود نیاز به آماده کردن مدارک های دیگری نیز دارند که می بایست برای اخذ ویزای ایتالیا به سفارت ایتالیا تحویل دهند و تمامی مدارک گفته شده نیاز به ترجمه ی انگلیسی دارند.

کارمندان بخش دولتی

  • فیش حقوقی سه ماهه ی آخر
  • حکم کارگزینی
  • پرداختی شش ماهه ی بیمه یا کارت پرسنلی صادره از سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

کارمندان بخش خصوصی

  • گواهی اشتغال به کار (مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی به انگلیسی ترجمه شود و همچنین گواهی 6 ماه سابقه بیمه قبل از سفر برای ارائه به سفارت الزامی می باشد)

مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن بیش تر از 3 سال نگذشته باشد

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • هیئت علمی (کارت عضویت)
  • دانشجویان (کارت دانشجویی)

نکته: برای خانم های متاهل ارائه ی فیش حقوقی و یا جواز کسب همسر همراه با ترجمه الزامی می باشد.

 جهت پیشگیری از اتفاقات احتمالی در زمینه ی اخذ ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا به نکات زیر توجه نمایید

  • از مراجعه ی حضوری به سفارت ایتالیا بدون اخذ وقت سفارت ایتالیا خودداری کنید
  • برای اخذ ویزای درمانی و تجاری ایتالیا نیاز به وقت سفارت قبلی نیست (دعوتنامه الزامی می باشد)
  • مدت زمان پاسخگویی به درخواست ویزای ایتالیا متقاضی 15 روز کاری می باشد
  • حداقل چهل روز مانده به تاریخ دعوتنامه برای اخذ وقت سفارت ایتالیا اقدام نمایید



کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت پارت سیوان میباشد.